Ohita ja siirry sisältöön

Maa

#EatnoshtCooper on May 9th - Join our virtual event!

#EatnoshtCooper juostaan lauantaina 9.5. - tule mukaan!

Noshtin seuraava virtuaalinen tapahtuma on täällä - #EatnoshtCooper!

Seuraava virtuaalitapahtumamme on klassinen Cooper! Cooperin testi on useimmille tuttu kouluajoista tai armeijasta. Nyt on aika verestää vanhoja muistoja ja kokeilla Cooperia uudestaan - yhdessä ja hauskalla tavalla #EatnoshtCooperissa!

Cooperin testi on yksinkertainen: siinä juostaan vain 12 minuuttia. Kovaa. Se on täydellinen tapa testata aerobista kuntoa - oletko valmis haastamaan itsesi?

Mukana tapahtumassa ovat myös Suomen parhaat polkujuoksijat ja Noshtin lähettiläät Henri Ansio, Juha Jumisko, Maija Oravamäki ja Juuso Simpanen.

Tapahtuma starttaa lauantaina 9.5.2020 klo 11. Tuttuun tapaan voit juosta testin missä tahansa: luonnossa tai juoksumatolla - mikä sinulle sopii parhaiten. Pidä kuitenkin riittävä etäisyys muihin!

NÄIN OSALLISTUT:

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos haluat osallistua virallisiin sarjoihin ja Nosht-tuotepakettien arvontaan, postaa kuva suorituksestasi Instagramiin.

Muista merkitä kuvaasi @eatnosht ja käyttää hashtagia #eatnoshtcooper.

Käymme kisan jälkeen Instagramiin postatut kuvat läpi ja olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti! Julkaisemme voittajat myös sosiaalisen median kanavissamme.

Liity myös #Eatnoshtcooper Facebook-tapahtumaan, jossa postaamme lisäinfoa osallistumisesta tapahtuman lähestyessä.

Let's go Noshtin jengi!

Vinkkejä Cooperin testiin treenaamiseen ja testissä onnistumiseen saat tästä postauksesta!

Vanhemmat
Uudemmat
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Iän varmistus

Klikkaamalla vahvistat että olet täysi-ikäinen.

Hae

Lisätty ostoskoriin