Ohita ja siirry sisältöön

Maa

#Eatnosht 10K on March 28th - join our virtual race!

#eatnosht 10K juostaan lauantaina 28.3. Tule mukaan!

Näinä poikkeuksellisina aikoina yhteisöllisyys on tärkeämpää kuin koskaan. Siksi lauantaina 28.3. starttaammekin yhteiseen kisaan virtuaalisesti omilla lenkkipoluillamme tai juoksumatoillamme.

Kisa käynnistyy tulevana lauantaina 28.3. klo 11. Voit juosta 10 kilometrin matkan missä tahansa: luonnossa tai juoksumatolla - mikä sopii sinulle parhaiten. Pidä kuitenkin riittävä etäisyys muihin!


Näin osallistut

Kisaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos haluat osallistua virallisiin sarjoihin ja Nosht-tuotepakettien arvontaan, postaa kuva suorituksestasi Instagramiin.

Muista merkitä kuvaasi @eatnosht ja käyttää hashtagia #eatnosht10K.

Jos osallistut aika- tai nousumetrisarjaan, kuvassasi täytyy näkyä matka ja aika/nousumetrit kellosta tai käyttämästäsi sovelluksesta (esim. Strava). Lisääthän postaukseesi myös tiedon siitä, mihin sarjaan osallistut.

Sarjat

Kisaan voit osallistua kolmessa eri sarjassa ja palkitsemme kaikkien sarjojen voittajat!

  1. Nopein aika (naiset/miehet)
  2. Eniten nousumetrejä (naiset/miehet)
  3. Tyylikkäin maaliintulo (yleinen)


Käymme kisan jälkeen Instagramiin postatut kuvat läpi ja olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti! Julkaisemme voittajat myös sosiaalisen median kanavissamme.


Kisalappu

Kisafiilistä vauhdittamaan voit tulostaa alta itsellesi kisalapun. Mikäli sinulla ei ole tulostinta käytössä, kannustamme taiteilemaan itsellesi oman kisalapun lauantaita varten - tyyli on vapaa!

Kisalaput löydät täältä

Liity myös #Eatnosht10K Facebook-tapahtumaan, johon postaamme lisäinfoa tapahtuman lähestyessä. Muistathan merkata osallistuvasi kisaan myös Facebook-tapahtumassa!


Vanhemmat
Uudemmat
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Iän varmistus

Klikkaamalla vahvistat että olet täysi-ikäinen.

Hae

Lisätty ostoskoriin