Ohita ja siirry sisältöön

Maa

Nosht and Triathlon Factory present: Do-It-Yourself Triathlon June 13th

Nosht x Triathlon Factory: Tee-se-itse-triathlon lauantaina 13.6.!

Tee se itse -triathlon on täällä!

Noshtin ja Triathlon Factoryn DIY Triathlon tuo kisafiiliksen luoksesi, vaikka monet viralliset kisat onkin tältä kesältä peruttu. Tuttuun tapaan voit osallistua virtuaalikisaan missä tahansa!
DIY Triathlon sopii niin vakavalle harrastajalle kuin triathlon-noviisillekin. Vaikka triathlon lajina ei siis olisikaan sinulle tuttu ja alkukesän viileään veteen hyppääminen toisi vilunväristyksiä, kisaan on helppo osallistua eri sarjoissa!
Tee se itse-hengessä voit korvata uinnin millä tahansa liikkumismuodolla, moottoriajoneuvoja lukuunottamatta 😉  Kisan voi toteuttaa myös perinteisiä triathlonin pika -ja sprinttimatkoja noudattaen.
Kisaa vauhdittamassa mukana on myös Arena, joka yhdessä Noshtin kanssa palkitsee jokaisen sarjan voittajat!

MITEN OSALLISTUA?
Kisa suoritetaan lauantaina 13.6.2020. Voit suorittaa DIY Triathlonin missä tahansa - mikä sinulle sopii parhaiten. Pidä kuitenkin riittävä etäisyys muihin!
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Jos haluat osallistua virallisiin sarjoihin ja tuotepakettien arvontaan, postaa kuva suorituksestasi Instagramiin.
Muista merkitä kuvaasi @eatnosht @triathlonfactory ja @arenasuomi, käyttää hashtagia #noshtxtriathlonfactory.

Lisätietoa tapahtumasta FacebookissaVanhemmat
Uudemmat
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Iän varmistus

Klikkaamalla vahvistat että olet täysi-ikäinen.

Hae

Lisätty ostoskoriin