Ohita ja siirry sisältöön

Maa

Why choose our chews?

Vauhtikarkit: luonnollista energiaa joka vie sinut pitkälle

Noshtin rakastetut vauhtikarkit sisältävät reilusti luonnollista energiaa, tärkeitä elektrolyyttejä ja mahtavia makuja.


Luonnollisen maukas, valmistettu Suomessa

Halusimme luoda niin hyvää energiaa, että sitä tekee mieli syödä myös kisojen ja treenien ulkopuolella. Noshtin vauhtikarkit valmistetaan Suomessa aidoista hedelmistä ja marjoista, ja ne auttavat saamaan suorituksesta kaiken irti ärsyttämättä vatsaa.

Vauhtikarkkeja on monessa mahtavassa maussa. Makujen takana on sekä tiedettä että taidetta: Kaikki raaka-aineet on valittu niin, että ne imeytyvät hyvin eivätkä ärsytä vatsaa. Makujen yhdistelystä vastaa lukuisissa Michelin-ravintoloissa Suomessa ja maailmalla työskennellyt Heikki Liekola.


Optimaalinen sokerien suhde takaa energian tehokkaan imeytymisen

Noshtin Vauhtikarkit sisältävät reilusti energiaa kätevässä muodossa: yksi pallo sisältää 10 grammaa hiilihydraatteja. Yhdessä pakkauksessa on neljä palloa eli kahden energiageelin verran.

Vauhtikarkkien energia on mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Glukoosin ja fruktoosin suhde on 2:1. Kaikki hiilihydraattien lähteet on valittu myös niin, että ne sopivat herkkävatsaisille ja FODMAP-ruokavalioon. Tuotteissa on myös suolaa, jotta saat takaisin hikoilun myötä menetettyjä elektrolyyttejä.

Lue lisää hiilihydraateista urheilusuorituksen aikana.


Myös maut tukevat suoritusta

Pitkän tai intensiivisen urheilusuorituksen aikana myös maulla on merkitystä. Energian pitää olla niin herkullista, että sitä tekee mieli syödä.

Makujen valinnassa on otettu huomioon myös niiden funktionaalisuus. Esimerkiksi eukalyptusöljy tukee hengityselimistön toimintaa sekä rauhoittaa suuta ja kurkkua, ja sen raikastava maku piristää kuumissa olosuhteissa.Vegaanisia, gluteenittomia ja säilöntäaineettomia

Uskomme, että luonnollinen energia vie pidemmälle. Siksi tuotteissamme ei ole turhia ainesosia: ne ovat aina vegaanisia, gluteenittomia ja säilöntäaineettomia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita.


Tutustu makuihin täällä!

Vanhemmat
Uudemmat
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Iän varmistus

Klikkaamalla vahvistat että olet täysi-ikäinen.

Hae

Lisätty ostoskoriin